NL | DE | EN

Over ons

Wim Hendrikx

De handelsonderneming Hendrikx Equipment is in 1999 opgericht door Wim Hendrikx en staat synoniem met zijn overtuiging en drijfveer.

Na 13 jaar in de verkoopteams van een bouwmachine fabriek, en regionale bouwmachine dealer, was de stap naar een vrije handelsonderneming de eerst volgende. 

De naam Hendrikx Equipment was snel gekozen. Equipment betekend Gereedschap en dat is wat we verkopen, gereedschap dat voor onze klanten zal werken dankzij een goede kwaliteitsstandaard zoals mensen die van Hendrikx gewend zijn. 

Het begrip kwaliteit en samenwerken met de klant werd Wim als zoon van een bouwondernemer en woninginrichter al vroeg ingegeven door zijn ouders die deze filosofie jaren in hun bedrijven in praktijk brachten

Met die geest en het opgroeien in een gezin uit 3 generaties aannemers en bouwers en het eindeloze interesse in techniek en mensen was de bouwmachine branche de vijver waarin de kennis en passie voor het vak tot op de dag van vandaag zich kon ontplooien en voor voldoende uitdaging zorgt voor de graag geprikkelde geest van Wim.

Een commerciële en een technische opleiding legden de basis om bij de regionale bouwmachine dealer aan de commerciële staf te worden toegevoegd. Als eerste gespecialiseerd voor de afdeling verdichtingstechniek, later als used equipment manager.

Bij dat laatste kwam de technische achtergrond heel goed van pas bij het testen en taxeren van gebruikt materieel, en bij het adviseren van de nieuwe eigenaar over het onderhouden van zijn net aangeschafte gereedschap.

Zo is het technisch prepareren, ombouwen en herstellen nog steeds een plezierig onderdeel van het vak. 

We nodigen je graag uit om kennis te maken.

Met vriendelijke groet
Wim Hendrikx


Quick - Contact

Tel    : 0031 475 53 7474
Mob  : 0031 653 460 187
Mail; Zie Contact

Laatste nieuws

04.04.2017
Liebherr Machines in de sport. Liebherr R926 en X-Games 2017 En Liebherr R926 en 2 andere Liebherr Machines prepareerden de pistes voor de X-Games in Noorwegen 2017 Video Liebherr

Tip!

Heeft u de zoekfunktie al geprobeerd?
Typ uw zoekbegrip in het Zoekveld
en klik op "Zoeken"

 

 
Webshop by www.trade-system.at